Om os

Egon, Ivan og Kristen overtog forpagtningen af Ølgod Camping i år 2000. I de tre gutters verden er der ikke langt fra ord til handling, og det tog således ikke mange minutter for dem, at blive enige om at det var det, de skulle. 

Den første i rækken er Egon. Egon er fra 1951 og er tidligere hal assistent. Han står for administrationen på campingpladsen. Egon ses tit på den gule græsslåmaskine alene eller sammen med nogle af hans elskede børnebørn.

Egons bror Kristen fra 64 er servicekoordinator ved Varde Kommune og er derfor campingpladsens praktiske gris. Kristen kan du kende på, at han aldrig siger nej til en udfordring, der er altid en løsning. 

Ivan, som er en årgang 56, er tidligere ølkusk hos Carlsberg, du kan derfor altid kende ham på bæltespændet med Carlsbergs logo, ligesom han også gerne giver en kold øl hvis du trænger. Ivan er nu ansat på campingpladsen hvor hans fornemmeste opgave er at sørge for at toiletter og køkken er gjort pænt rent til gæsterne. 

Tilsammen danner de tre det perfekte team omkring Ølgod Camping, de elsker at hygge om gæsterne og glæder sig til at vise dig Ølgod Camping.

Her ses fra venstre Egon, Ivan og Kristen